Hvad siger kunderne?


tilfredse kunder Det vigtigste for os er vi har tilfredse kunder. Her er et lille udpluk af hvad vores kunder har sagt om os:

“Efter kontakt til flere entreprenører valgte jeg T.K. Murbyg. Det var en supergodt valg. Arbejdet blev påbegyndt til den aftalte tid . Så kørte det bare derudad. Superprofessionelt ! Hele det store arbejde kørte planmæssigt uden forsinkelser og var tilendebragt indenfor en uge.” Rita A. Hansen

Da jeg skulle have nyt badeværelse, valgte jeg TK-murbyg, da jeg tidligere har brugt firmaet og været tilfreds.
Det var et større projekt, da jeg både skulle have flyttet toilet, håndvask og bruser. Jeg lavede mange tegninger over hvordan, det skulle indrettes. TK-murbyg kom også med ideer til, hvordan det evt. kunne indrettes.
Vi aftalte en dato, hvor arbejdet skulle påbegyndes og jeg fik også at vide, hvor lang tid, det ca. ville tage. 
Arbejdet blev påbegyndt som aftalt og blev faktisk færdigt før tid. I hele perioden, talte vi sammen om “smådetaljer” og jeg blev også orienteret pr. mail, hvordan arbejdet skred frem – hvilke håndværkere, der kom hvornår osv., og jeg havde på intet tidspunkt problemer, med at komme i kontakt med firmaet.
Hvis jeg igen skulle have lavet et nyt badeværelse, ville jeg ikke tøve med igen at vælge TK-murbyg.
Merete Andersen